Over Smid Advies

Sinds januari 2006 is Raphaël Smid (1954) actief als Smid Advies, adviesbureau voor organisaties, ondernemers en instellingen.

Bij Smid Advies is ervaring aanwezig van ruim 25 jaar leidinggeven in zowel productie, logistieke en management omgevingen bij commerciële en non-profit organisaties. Smid Advies hanteert een heldere en praktische aanpak, om zodoende tot een duidelijke vraagstelling van de klant te komen en daarbij een passende oplossing te bieden.

Verder kunt u gebruik maken van beschikbare kennis op het gebied van automatisering, voor het maken van een inventarisatie, opstellen van een plan en de begeleiding en de uitvoering hiervan.

Inrichten van computers, software en netwerken en het onderhouden hiervan behoren eveneens tot de mogelijkheden. Ook de productie van uw website, ontwerp, bouw en onderhoud, kan Smid Advies voor u verzorgen.

Door de jaren heen heb ik zowel privé als zakelijk verschillende bestuursfuncties mogen bekleden. Dit varieerde van Verenigingen, Stichtingen, Schoolbestuur tot en met Brancheverenigingen.

Raphaël Smid.

Op verzoek kan ik u mijn CV toesturen. Stuurt u mij hiervoor een e-mailbericht met uw adres gegevens en u ontvangt mijn CV.